|
|
|
|
| Author | Topic: Upis na fakultet |
| WMagic1469 |
posted 6/17/09 11:45 AM
Pozdrav, Jučer je objavljen konkurs za upis na Ekonomski fakultet u Sarajevu. Želim se upisati na ovaj fakultet, samo još nisam siguran koji smjer i kako to sve ide. Vidio sam na njihovoj web stranici (link: EFSA) da se nudi i Studij učenja na daljinu, Distance learning ili kako ga oni već zovu... Uglavnom je koncipiran da se većinom studira putem interneta i ne mora se uvijek dolaziti i biti fizički prisutan na fakultetu. Čuo sam da je i dosta lakše položiti ispite na ovaj način, a ima se i više vremena pošto se sve može od kuće raditi. Zanimaju me utisci sadašnjih i bivših studenata o ovom fakultetu, a posebno ovom Distance Learning studiju. Da li je težak? Kako ide poslije za zaposlenje? (Da li je teško za posao) Najteži ispiti? Ako neko ima neki materijal za ispite u elektronskom obliku i ako je voljan pomoci molio bih da mi posalje na mail wmagic1469@gmail.com Unaprijed se zahvaljujem svima i svaki dobronamjeran odgovor je dobrodošao! http://www.efsa.unsa.ba/ef/index.php?option=com_content&task=view&id=1803&Itemid=392 Distance Learning Sarajevo |
|
|